Кошница 0

Предложения



Политика за защита на личните данни

Скъпи приятели и посетители на нашия уебсайт,

Във връзка с Общият регламент относно защитата на данните (ОРЗД), известен още като GDPR, в сила от 25 май 2018 г., искаме да ви уведомим относно политиката ни при използването на предоставените ни от вас лични данни. Тази политика е неизменна част от Общите условия за ползване на сайта. Ако имате въпроси или коментари във връзка с настоящата Политика, на страницата за контакти можете да намерите информация за връзка с нас или директно да ни пишете.

Тук ще получите информация относно:

- Какви лични данни ни предоставяте при поръчка през формата за заявка на торта и кетъринг?

- Защо са ни нужни тези данни?

- Как да ни уведомите, ако не желаете да съхраняваме вашите лични данни?

- Какви са вашите права?

Информацията, която е предоставена от вас при попълване на формата за поръчки включва:

- Име

- Адрес /в случай, че желаете доставка/

- Телефонен номер

- Имейл

Храна за любов ЕООД предлага здравословен кетъринг и голяма част от нашите клиенти са хора с различни алергии и хранителни непоносимости.

Използването на предоставените ни от вас лични данни, на основание на вашето изрично съгласие, ни помага да подобрим услугите, които ви предлагаме, да обработваме по-бързо вашите заявки и да управляваме взаимоотношенията ни по-добре.

В зависимост и след получаване на вашето изрично съгласие, вашите данни могат да бъдат позвани и за:

• Изпращане на персонализирана реклама на нашите продукти и услуги

• Провеждане на изследвания за нивото на удовлетвореност на клиентите

Храна за любов ЕООД е регистриран администратор на лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и има правото да събира, обработва и ползва личните данни на своите потребители с оглед нуждите на електронния магазин, като същевременно има задължението да опазва в тайна тези лични данни и да ги унищожава след изтичане на сроковете определени със закон. Храна за любов ЕООД не предоставя на трети лица личните данни на потребителите на foodforlove.bg. Възможно е администраторът да разкрие и предаде Вашите лични данни на обработващи лични данни, а именно: счетоводни и/или адвокатски кантори, както и други подизпълнители, при спазване условията на националното законодателство и РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година.

Ако не желаете да обработваме Личните Ви данни по начина, описан в Политиката, моля, не ни ги предоставяйте. Предоставянето на Лични данни е доброволно, с оглед на използването на услугите на сайта ни или осъществяване на поръчка. Евентуалният Ви отказ да предоставите необходимите Лични данни за използване на услугите на нашия сайт би означавал отказ да използвате съответните услуги.

Aко обработваме Ваши Лични данни, Вие имате следните права, които можете да упражните, като изпратите заявление на адреса на Храна за любов ЕООД /гр. Варна, ул. Шипка 25/ или чрез страницата за контакти.

Имате право да получите потвърждение от нас дали се обработват лични данни за Вас и ако случаят е такъв, достъп до личните данни и информация.

Ако откриете, че личните данни, които обработваме за Вас, са неточни, имате право да изискате да коригираме тези лични данни.

При определени обстоятелства, като например ако личните Ви данни са обработвани незаконосъобразно или сте оттеглили съгласието си (ако обработката на личните данни е базирана на съгласие) и не е налично основание за продължаване на обработването им, имате право да изискате изтриване на личните Ви данни от наша страна.

При определени обстоятелства, като например ако се съмнявате в легитимния ни интерес да обработваме Вашите лични данни, имате право да възразите по съображения, свързани с конкретната Ви ситуация, срещу подобно обработване.

Имате право да подадете жалба по отношение на обработката на Вашите лични данни от нас в съответния контролен орган – Комисия за защита на личните данни.

От наша страна сме взели необходимите технически и организационни мерки, за да гарантираме защитата на Личните ви данни срещу неправомерен достъп или разкриване, случайно или незаконно унищожаване или промяна. Информацията в електронен вид се съхранява на защитени сървъри на територията на Европейския съюз, инсталирани в професионално оборудвано и технически поддържано. Трансферът на данни между сървърите и клиентското устройство/браузър се извършва криптирано, чрез HTTPS.

Сайтът www.foodforlove.bg използва уеб услугата Google Analytics, която дава детайлна статистика на администратора на сайта за посетителите на сайта. Такава статистика например може да бъде за броя посетители на сайта в момента, за миналия месец и н.т, страниците, който са разглеждани от потребителя, от какво устройство потребителя на сайта го е посетил – компютър, смартфон, таблет или др. Какъв браузър използва потребителя и др. Тези данни се използват от администратора на сайта с цел оптимизиране на продажбите, изготвяне на маркетингови стратегии и т.н.

Нашите маркетингови съобщения, изпратени по имейл - всичката събраната информация при направените от вас поръчки ще бъде използвана, за да може да ви предоставим адекватна информация, за продукти към които бихте проявили интерес, промоции и събития. Целта на това е да установим как нашите клиенти използват предлаганите от нас продукти, за да развиваме нашият бизнес и задоволяваме потребностите на клиентите ни.

Повече информация за начина на работа на сайта можете да намерите в Общите условия за ползване на сайта, от които Настоящата политика е неизменна част.

Всички евентуални бъдещи промени в настоящата Политика ще бъдат публикувани на тази страница.





Меню
Начало
Мисия
Галерия
Контакти


Информация
Доставка
Как да поръчам?
Категории
Каталог торти
Кетъринг

Продукти
Промоции
Нови предложения


Контакти
Варна, ул. „Шипка“ 25
(+359) 883 44 26 13
office@foodforlove.bg


Открийте ни:


2019, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни