Кошница 0

ПредложенияМисия

 

Здравейте и заповядайте в нашия уютен и вкусен свят! Ние сме малък и сплотен екип, стремящ се да предложи здравословна алтернатива в забързаното и натоварено ежедневие в града. При нас можете да поръчате прясно приготвена растителна храна за Вашите празненства и събития. Храната, която приготвяме е изцяло веган, но не е само за вегани! На фона на зачестяващите здравословни проблеми, все повече хора се събуждат за едно по-различно разбиране на процеса хранене.

В нашето пространство ще откриете разнообразие от солени храни, десерти и торти за Вашите поводи и празници! За нас е истинско щастие да споделяме най-важните моменти от живота Ви и да предложим полезна алтернатива на тортите с фондан, изкуствени подобрители, консерванти и прахчета! В нашите торти няма бяла захар, рафинирани и хидрогенерирани мазнини, изкуствени консерванти, млечни и животински продукти. Създаваме сами дори и шоколада, за да сме убедени, че в десертите ни се влагат само най-качествени продукти!

За нас приготвянето на качествена храна е приятно, зареждащо и любимо занимание! Затова и организираме различни събития и курсове, насочени към повишаване уменията и знанията на хората относно здравословното готвене и хранене!

 
Стр


Меню
Начало
Мисия
Галерия
Контакти


Информация
Доставка
Как да поръчам?
Категории
Каталог торти
Кетъринг

Продукти
Промоции
Нови предложения


Контакти
Варна, ул. „Шипка“ 25
(+359) 883 44 26 13
office@foodforlove.bg
Работно време:
Понеделник - Петък /11:00 - 18:00 ч./
Събота - Неделя /11:00 - 17:00 ч./


Открийте ни:


2021, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни